12473564_1708342102775658_44224447261331
Personal trainer Den Bosch
Boksen Den Bosch
IMG_20200101_0001.jpg
CoachSjoerd.jpg

Boksen Den Bosch

Wil jij leren boksen in Den Bosch? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben Sjoerd van den Hoff en ben zelf op 12-jarige leeftijd begonnen met boksen. Na één jaar ben ik competitief gaan boksen. Mijn droom was ooit om naar de Olympische Spelen te gaan, maar een blijvende knieblessure heeft er gezorgd dat ik niet meer op wedstrijdniveau kan boksen. Ik ben hierna wel recreatief blijven boxen en sinds 2017 ben ik bokstrainer. Ik heb daarvoor de KSS2 opleiding afgerond en daarna ben ik ook mijn kennis op het gebied van didactiek en krachttraining blijven uitbreiden. Hierdoor ben ik uitstekend in staat om jou te begeleiden tijdens de bokstrainingen.

Hoe kan ik jou helpen om te leren boksen in Den Bosch?
 

Boksen leer je voornamelijk door het veel te doen. Kom je bij mij boksen in Den Bosch, dan leggen we de focus op techniek, kracht en conditie. Als personal trainer in Den Bosch help ik jou om de kwaliteiten te ontwikkelen waar jij graag nog aan wilt werken. Ik help je onder andere door middel van padstraining. Wil je graag met een vriend of kleine groep vrienden trainen? Dan zijn duo training en small group training ook mogelijk. Daarnaast kun je bij mij conditietraining en krachttraining volgen. Wanneer we aan je conditie gaan werken, gebruiken we een Polar hartslagmeter. Zo kunnen we goed meten of je conditie vooruit gaat. De resultaten van de personal trainingen zijn dus ook goed meetbaar.

Tijdens het boksen in Den Bosch krijg je alle persoonlijke begeleiding die je nodig hebt. Boksen is ook een uitstekende manier om je conditie te verbeteren. Wil je graag aan je conditie werken of afvallen? Dan kan het ook een zeer goed idee zijn om bokstraining te gaan volgen.
 

Waarom boksen in Den Bosch?

Je kunt bij mij komen boksen in Den Bosch als je graag wilt leren boksen, maar ook als je al (enige) ervaring met boksen hebt. Ik help je graag om van jou een betere bokser te maken. Ook als je al bokslessen volgt, kan personal training in Den Bosch erg nuttig zijn. Tijdens de één op één lessen kan ik je namelijk de individuele begeleiding geven die je nodig hebt. Zo kunnen we je technieken verbeteren. Groepslessen hebben weer andere voordelen. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, zodat we de mogelijkheden kunnen doornemen.