12473564_1708342102775658_44224447261331
Personal trainer Den Bosch
Boksen Den Bosch
IMG_20200101_0001.jpg
Personal training Den Bosch

Personal training Den Bosch

Wil jij graag personal training in Den Bosch volgen? Dan ben je bij mij, Sjoerd van den Hoff, aan het juiste adres. Ik help je graag om de door jou gestelde doelen te behalen. Wil jij een betere bokser worden of wil je juist meer kracht of conditie? Ik kan je helpen om al deze doelstellingen te behalen. Kies je voor personal training in Den Bosch? Dan zorg ik ervoor dat je gemotiveerd blijft en resultaten boekt. Doordat je één op één begeleiding krijgt, wordt het een stuk eenvoudiger om je doelen te behalen. Uiteraard heb ik ook de nodige ervaring met didactiek, krachttraining en boksen in Den Bosch.

Van wie krijg je personal training in Den Bosch?

Als je mij benadert voor personal training in Den Bosch, dan krijg je uiteraard ook persoonlijke begeleiding van mij. Ik ben op mijn twaalfde begonnen met boksen en één jaar daarna ben ik al competitief gaan boksen. Helaas kon ik na een blijvende knieblessure niet langer aan mijn droom blijven werken om ooit op de Olympische Spelen te boksen. Ik ben hierna echter wel recreatief blijven boksen. Sinds 2017 geef ik bokstrainingen en hierna heb ik ook meer kennis opgedaan over didactiek en krachttraining.

Tijdens het boksen in Den Bosch krijg je alle persoonlijke begeleiding die je nodig hebt. Boksen is ook een uitstekende manier om je conditie te verbeteren. Wil je graag aan je conditie werken of afvallen? Dan kan het ook een zeer goed idee zijn om bokstraining te gaan volgen.
 

Hoe ziet de personal training in Den Bosch eruit?

Hoe we de personal training in Den Bosch invullen is afhankelijk van jouw persoonlijke doelen. Wil je aan je conditie werken? Dan kan ik je helpen door middel van conditietraining. In dat geval meten we je hartslag steeds met behulp van een Polar hartslagmeter. Op die manier kunnen we meten hoe je conditie vooruit gaat. Vind je het belangrijk om aan je kracht te werken? Dan kun je ook bij mij terecht voor krachttraining. Daarnaast geef ik bootcamps, bedrijfstrainingen en behoren ook small group en duo lessen tot de mogelijkheden. Die laatste trainingen zijn vooral aan te raden als je gemotiveerder blijft als je met een of meerdere vrienden traint.

Ik help je graag om jouw doelen te behalen


Door middel van personal training in Den Bosch help ik jou graag om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Niet alleen beschik ik over de juiste kennis om jou te helpen, maar daarnaast zorg ik ook voor een leuke sfeer tijdens de één op één trainingen. Ik weet hoe ik jou gemotiveerd kan houden! Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen? Neem dan gerust contact met me op! Ik laat je graag kennismaken met mijn manier van personal training.