12473564_1708342102775658_44224447261331
Personal trainer Den Bosch
008medium_edited.jpg
IMG_20200101_0001.jpg
CoachSjoerd.jpg

Personal trainer Den Bosch

Ik ben Sjoerd van Den Hoff en je kunt mij inschakelen als personal trainer in Den Bosch. Ik help je graag om jouw persoonlijke doelen te behalen. Daarvoor kunnen we verschillende soorten work-outs en trainingen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan pads training, conditietraining of krachttraining. Hoe de trainingen er in de praktijk uitzien is ook afhankelijk van jouw doelen en je huidige niveau. Als personal trainer in Den Bosch ligt mijn focus namelijk volledig op jouw doel. Ik help je om gemotiveerd te blijven en om ook daadwerkelijk resultaat te boeken.


Waarom heb jij een personal trainer in Den Bosch nodig?


Als personal trainer in Den Bosch weet ik precies welke oefeningen tot het gewenste resultaat kunnen leiden. Voordat we beginnen met de trainingen, ga ik eerst na wat je precies wilt bereiken. Wil je beter leren boksen, is je doel om af te vallen of wil je meer kracht of conditie? Al deze doelen bereik je door te sporten, maar de manier waarop je sport is zeer belangrijk als je het gewenste resultaat wilt boeken. Als personal trainer weet ik niet alleen welke oefeningen je het best kunt uitvoeren, maar ook hoe je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Ook dat is belangrijk, want een verkeerde vorm kan tot blessures leiden.

Wie ben ik precies?

Wil je een personal trainer in Den Bosch inschakelen, dan is het natuurlijk prettig om te weten met wie je te maken hebt. Zelf ben ik begonnen met boksen toen ik twaalf jaar was. Na een jaar boksen begon ik de focus op wedstrijden te leggen. Ik liep echter een blijvende knieblessure op, waardoor mijn jongensdroom om op de Olympische Spelen te boksen geen werkelijkheid meer kon worden. Hierna heb ik nog jaren recreatief gebokst. In 2017 ben ik trainer geworden bij Knockout Boxing Club. Daarna heb ik de KSS2 opleiding gevolgd en ben ik meer gaan leren over didactiek en krachttraining. Ik ben nog steeds trainer bij Knockout Boxing Club, maar je kunt ook bij mij terecht voor personal training in Den Bosch.

 


Ook het trainen in kleine groepen is mogelijk


Naast dat je bij mij één op één training kunt volgen, behoren ook duo training en small group training tot de mogelijkheden. Sommige mensen blijven gemotiveerder wanneer zij met één of enkele goede vrienden sporten. Mocht dit ook voor jou gelden, dan kun je dus ook bij mij terecht. Je kunt mij zelfs inhuren voor bedrijfstraining.